Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Rabu, 17 Mei 2017

Perjalanan Artistry Mekla : Set Ideal Radiance

Assalamualaikum,

Hari ini aku masih mahu bercerita tentang perjalanan Artistry yang aku pakai sejak tahun 2015. Bermula dengan set Hydra V kemudian campur-campur dengan Youth Xtend. Ikutkan harga produk Artistry ni memanglah agak mahal berbanding jenama X yang ada di pasaraya tapi percayalah kawan, ianya adalah produk yang terbaik di dunia. Selain dijamin selamat, penghasilan produk ini melalui kajian saintis dan sudah tentulah ianya terhasil dari produk yang berkualiti.

Kesan penggunaan pun bukan calit-calit terus putih tapi insya Allah kalau terus gunakan secara istikomah, makin berusia muka akan makin berseri ;)


Bulan ini dengan pembelian produk Artistry melebihi RM600 akan dapat beli set travel Ideal Radiance yang penuh. Dapat pencuci muka, losyen pelembut (toner), serum, spot esen dan juga 2 jenis pelembab (kulit kering atau berminyak lain-lain tau)

Setelah menggunakan secara konsisten tiap-tiap malam, Mekla dapati memang kulit muka sudah kembali bermaya, kalau dulu kering sampai menggelupas dan ada satu tempat tu gatal-gatal (macam eczema gitu) tapi sekarang ni sudah kering. Memang terasa sangat perubahan di muka. Niat di hati nak bagi kulit muka ni sekata memandangkan kulit muka Mekla ni jenis kombinasi, ada kering kat bahagian dahi dan berminyak di pipi dan hidung. Biasalah, ke arah penuaan, macam-macam berlaku kat muka ni T___T"
Haritu terlihat di laman fanpage Artistry Malaysia gambar di atas ini. Wah! Produk Ideal Radiance Spot Essence ni menjadi pilihan majalah CLEO bagi bulan Mei 2017 sebagai produk terbaik untuk hilangkan tompok hitam. Kalau kat muka tu lebih kurang jeragatlah, wanita dan jeragat memang tak dapat dipisahkan tau. Ramai kawan aku yang bagitahu keluar hitam-hitam kat muka selepas melahirkan anak. Kalau diambil enteng, nanti "pulau" jeragat akan timbul. Agak-agak malu tak?

Mestilah malu kan? Jadi sebelum terlambat tu, eloklah kita rawati dulu. Bagi sesiapa yang berminat nak beli boleh Whats App Mekla di 012-970 6828. Produk ni takde kat mana-mana pasaraya tau, hanya boleh didapati melalui pengedar Amway sahaja.


Katanya kesan penggunaan produk Ideal Radiance boleh dilihat seawal 4 minggu. Sempat lagi dengan nak raya ni. Jangan korbankan muka dengan memakai produk kosmetik timbang kilo tau, kalau melabur untuk produk terbaik, insya Allah dengan izin Allah akan makin cantik walaupun sudah berusia. Memang kita tidak boleh menahan diri dari menjadi tua tapi sekurang-kurangnya dapat melambatkan kesan-kesan penuaan. Yang penting, niatkan dalam hati untuk menjaga amanah Allah (segala apa yang ada di muka kita ni anugerah Allah) dengan baik, jangan sesekali salah guna pula. Kalau dah cantik mula riak dan hentam orang lain hodoh. NO NO NO

Jangan kawan.

Oklah, Mekla nak keluar ambil anak pula. Seronok pula berkongsi pasal produk kecantikan ni. Kalau waktu bujang memang nak cantik ni menjadi sebahagian hobi Mekla. Dulu gigih kumpul majalah Cleo sebab nak dapatkan sampel produk yang akan diselit celah majalah tu, ada masa guna ada masa jadi hiasan atas meja. HAHAHA

Tapi sekarang ni gigihlah kumpul duit nak beli set Ideal Radiance tau. Bukan apa, nak cantik untuk keyakinan diri dan bahagian diri juga. Kalau diri kita bahagia insya Allah kita akan membahagiakan orang lain.


Kalau kawan-kawan berminat nak beli (jangan minta sampel sebab Mekla takde sediakan sampel lagi buat masa sekarang) boleh Whats App 012-970 6828. Insya Allah dengan penggunaan yang konsisten akan membuahkan hasil.

Bye!

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^