Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Khamis, 23 April 2009

Menu Today

Owh..gud day my fren..since i'm running my campaign to eat our own cooking..ntahapehape ntah name kempen ni;0 i'm posting again my menu for our dinner, today i'm feel about kekampungan so i was just cook my mom's recipe; easy, simple & delicious (sile jangan termuntah yer)

sayur air petola
Bahan2:
petola
lada hitam
bawang merah
garam
stok ayam (sebagai perasa)
Cara2:
tumbuk lada hitam & bawang
masukkan petola & bahan tumbukan tadi dalam periok+air
campak garam+stok ayam sket
siapler..

ikan goreng (at first malu nak letak, sungguh xglemer)

we are having our dinner with these dishes+ulam+ba wau da wau+sambal lada..Berselera aku makan (tengahari xmakan coz nak makan malam ngan hubby)..Alhamdulillah, at least today i have da chance to cook for my family..Tomorrow will be the last entry for me (suker korang yer sebab xpayah tengok gambar2 xmenyelerakan nih lagi)..but that doesn't mean that i will automatically stop my campaign..no..no..no..Insya Allah, i will continuously cooks for my familty because i'm loving it!!! parappa papa..i'm loving it!! siler nyanyi macam lagu mcD yer;0

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^