Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Sabtu, 16 Mei 2009

Malam ini..

Malam ini sambil tengok jam dinding..ops salah pagi ini it is 1.30 am now..aku terasa malas nak mengdress-upkan balik semua widgetsku yang telah hilang..tapi aku tersangat rajin ntok menghapdatekan sale's blog haku demi tidak ingin kn marah ngan hubby sebab barang2 ntok jualan sudah naik bersepah/bertimbun dalam umah aku..dicampur lagi ngan sampah2 yang Haziq+Ameera bekerjasama ntok buat sepahkan umah teww..naik berbulu bijik materku ini so aku gagahkan jua mengambil gambar & menguploadkan di dalamnya..so kawan2, silalah terjah ntok melihat & membeli pelbagai pilihan kain ela & tudung bawal terkini di pasaran;)

Selain ittew, malam ni aku terase di dalam mood yang agak baik kerana mata aku xmengantuk lagi..jadi aku mulalah melompat ke blog2 kawan haku ntok meninggalkan jejak..tapi selalunya xder pon jejak2 korang..huhuhuhu..xper..berkawan biar seribu kan?? berlawan biar satu tolak satu..apekejadah ni???aku pon xtahu..mungkin otakku sudah mereng tahap kerapu sebab rasa nak masuk tido..alahai..tapi ada lagi benda yang nak dibuat ni...

Tiada ulasan:

Iklan Dibawakan Oleh Nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^