Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Jumaat, 15 Mei 2009

Arghhhhhh!!!!

Ni yang malas nak tukar rumah ni..haaaaa..kang dah terdelete semua yang ader..penat tau nak carik balik..uwaaAAAAAaaa....memang macam ni ke kalo bila kita bertukar?? ker aku yang xtahu??huhuhuhuhu...malam nilah kalo nak dress-up balik pong..

4 ulasan:

Zuhaini berkata...

pelan-pelan la.. saya dulu pun asal tukar je layout, mmg hilang SEMUA widget! aduhai.. dan yg paling geram, hilang semua link blog kawan2! sabar je lah... :(

zailamohamad berkata...

tulah kan..kn banyak bersabar..blog ni banyak curik masa saya..tapi xper, at least i've learnt something;)

opie berkata...

mmg hilang zaila..sb tuh malas tukar layout selalu...selama 2 tahun lebih berblogging nih, baru 3 kali tuka...malas nk susun balik...hihihih..sabe je la ek

zailamohamad berkata...

Opie, tulah sal..nanti nak carik umah yang betol2 ngam ngan jiwa & raga Zaila r..pastu xnak gatal2 tangan pindah dah..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^