Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Jumaat, 15 Mei 2009

Thanks Sha

Million thanks to Sha, because of her i only realize that my new house is not blogger frendly at all..sorry guys sebab xleh nak drop comment in here..sat lagi Zaila tukaq umah dolu2..da masa baru boley survey umah2 yang best..

4 ulasan:

Opie berkata...

haaaa...baru leh comment...sblom nih tak bleh

Mrs LVoe berkata...

kan btul.. sib baik zaila realize :-)

zailamohamad berkata...

Huhuhuhuhu..Opie, Zaila sudah pulang ke rumah lamer..thanks kerna sudi menjengah ye;)

zailamohamad berkata...

Thanks dear cause sms me that night..kalo x, Zaila pon xperasan..huhuhuhuhu...

Iklan Dibawakan Oleh Nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^