Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Isnin, 1 Jun 2009

FM Vietnam for SALE!!!!!

Salam semua..malam ni Zaila ader sedikit FM dari Vietnam..Sorry Sha, at first Zaila ingat kawan Zaila xbeli..tetibe hari ni dier bagi bungkusan FM..so agak excited jugak r nak share with kawan2 seangkatan;-) tapi xbanyak pon..hope u guys suke ngan pilihan kawan Zaila..Harga RM18/pc (free delivery via normal post). So kalo berminat just email me :
zailamohamad@yahoo.com ok..kali ni Zaila nak be fair ngan sumer kawan2 so Zaila will take orders from email Zaila jer ya;-) Sorry kalau pic xclear sangat coz FM ni dok dalam plastik..so Zaila xnak bukak plastik tu, terus snap jer..terus gambar nampak silau..abaikan jer ya;p


FMV-01


FMV-02


FMV-03 (RESERVED FOR YUST)


FMV-04 (SOLD TO SHAMSIAH)


FMV-05 (SOLD TO ANI)


FMV-06 (sorry guys, yg ni ader gambar salib..maybe for non muslim collectors)


FMV-07


FMV-08 (RESERVED FOR AYU)


FMV-09 (RESERVED FOR ANNA)
That's all jer..so kalo berminat..silerlah pilih mane yang berkenan & email me ya..

10 ulasan:

Jane_doe3328 berkata...

Cantik cantik :) Pandai Zaila pilih. Unfortunately, saya just collect rubber type jer :)

Moga jualan Zaila sukses sokmo yer :)

zailamohamad berkata...

Tengkiu Jane..xpolah..nati sayo carik hok getoh2 jah;-)

anna berkata...

simpan kat ann FMV-09..OK..APA NNT ckp kat ym,,tq zaila

zailamohamad berkata...

akak anna, boleh ajer..reserved for you now;)

Gorgeous H berkata...

Sori zaila lmbt GH nk singgah sini.
msh ada lagi tak?
nk beli la....
nnti email kt GH blh?
sexyvoguemommy@gmail.com

zailamohamad berkata...

GH, ada lagi..

AYUKIRANA berkata...

zai, fridge magnet tu besar mane?

zailamohamad berkata...

Ayu, xderlah besar sangat..ko pilih jer nak yg mane..aku bagi kat ko nak;)

AYUKIRANA berkata...

zai, aku nak FM yg 2nd last tuh,hehe

zailamohamad berkata...

ok..aku dah reservekan;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^