Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Jumaat, 26 Jun 2009

Sakit Hati..

Hari ni terasa hangin sangat2..makin hari makin meluat tengok muka orang tu..rase macam nak berenti jek..tapi aperkan daya bila kenangkan anak2..aku gagahi jua..tapi memang serious aku dah xtahan dengan perangai orang tu..sengal!!!!!

Nak update blog pon xder mood!!!!

7 ulasan:

jane_doe3328 berkata...

sabar! tarik napas, hembus napas...

CT NORAMIZA berkata...

zaila, jgn mcm tu, keja je, nnt kalau zaila quit, mesti dia lg suka. buat bodoh je, jgn layan dia, lgpun, akak sure, tu bukannya company dia pun kan? so, just ignore him/her, ok darl?

:: vErde+hAzizi :: berkata...

meh i belasah org tue meh...
hehhehe

Opie berkata...

hamboi...cam serius je bunyik nye...saba ye zaila

zailamohamad berkata...

Jane, thanks..sudah ok dah;)

CT, itulah..kalo ikotkan hati nak jer berenti..tapi sabaq..sabaq...

Verde, thanks babe..ganas u ni;p

Opie, memang serious..hari2 nk kn ngadap muke sengal dia tu..uweeekkk!!!! nak muntah rasernya

Mrs LVoe berkata...

zaila, dia masih kacau u ker? nape la dlm dunia nie ramai org yg ade PHD :-(

zailamohamad berkata...

biaserlah Sha..hihihihi..btw, i'm ok now..glad to have uols in my life rite now..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^