Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Isnin, 3 Ogos 2009

Pindah Rumah Lagi..

Pasai ramai jugak yang dok complaint rumah yang Zaila diami dulu slalu susah nak komenlah, nak viewlah..so kebetolan plak hari ni Zaila cuti2 MC, Zaila pon packing2 semua barang yang ada dalam rumah lame kasi angkut masuk rumah baru..Rumah ni pon Zaila main rembat jer..nampak lawa kat mata Zaila so kira ok r tu..

Ermm, Zaila pilih warna hijau pasal hijau ni mendamaikan bukan PAS ye;p..kalo bila time mata kita dah penat tu..haaaa...silerlah tengok pemandangan yang hijau2..sure mata rase tenang & segar..xcaya??? cubelah buat..kalo mata kita penat pasal dok ngadap pc jek, cube alihkan pandangan tu ke rumput yang menghijau..sure rase ok sekejap..kalo xmenjadik jugak, sure mata korang dah rabun tu;p hahahahahahha!!!! Pastu ader bunga2 menghiasi tepian blog Zaila ni..hihihihi..of cozlah as a lady mak suka bunga;) berbunga2 rasenya sekarang ni^-^

Tapi kan..kalo sudah namanya pindah rumah..kenalah buat house warming kan..hihihihihi..so Zaila nak ajaklah korang jengah masuk rumah Zaila..ader few links yang Zaila dah link kan ngan blog Zaila ni tapi dah terhilang semasa proses pindah rumah ni so kawan2 yang berminat nak berkawan ngan Zaila, jangan malu tinggalkan link blog uols ya;-) Insya Allah Zaila akan link ngan blog uols semua..

Selain dari tu...kalo ada kekurangan tu, silerlah bagitau ya;-) Moga Zaila dapat upgrade lagi mutu rumah Zaila ni^-^

4 ulasan:

honeylanz berkata...

suka hijau!!

jane_doe3328 berkata...

cantik ler new layout nie :) very girlish gituh

yatica berkata...

Aku suko hok ni..hok dlu berserabut sgt lah...(jujur)

zailamohamad berkata...

has, thanks!!!

jane,**blush**

Kak Ti, jujurnya mu..huhuhuhuhuhu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^