Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Ahad, 23 Ogos 2009

Terliur Tak??

Pernah tak korang rasa terliur & nyaris2 nak termakan nasi yang korang suapkan ntok anak korang???
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Mak baru jer terliur tadi..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
isy...Sabar Zaila sabar...

P/s : Teringat kartun monyet ngan sang kancil dulu..sabar monyet sabar..arghhhh!!! aku bukan monyet;p

6 ulasan:

N A N I E berkata...

jangan monyet jangan..haha ingat lagik citer tuh kat tv pendidikan dolu dolu..:)

zaila..tingginya dugaan time suap anak makan..

Diana@Mama Adam Mukhriz berkata...

saboo..sabo zai .. kang kantoi laks .. heh..heh ;-)

Real Woman berkata...

sabar zaila sabar.. mengucap! eheheh...pernah jugak la dulu time suap anak terliur..tapi bukan terliur tgk nasik, tapi tgk air sirap ais tu!!!!

zailamohamad berkata...

Nanie, tu fav kartun zaila masa kicik2 tuuu...

Kak Diana, kalo xposer dah lame ngap..

Real Woman, hihihihi...dah selamat poser pon..acah jer tuuu..

:: vErde+hAzizi :: berkata...

hahahha...nasib baik tak tersuap kat dirisendiri :) hehhe

zailamohamad berkata...

Kalo tersuap..Alhamdulillah rejki;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^