Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Selasa, 25 Mei 2010

Kepenatan

Salam semua..Alhamdulillah my blogging mood was back on track..itupon setelah membaca komen-komen dari kawan semua * terharu mak *. So dengan ini, blog Welcome II My Life ini akan beroperasi seperti biasa * insya allah, itupon kalau tak perlu berebut notebook dengan Haziq;) *

First of all, Zaila ingin memohon jasa baik kawan-kawan supaya sedekahkan al-fatihah buat arwah adik best friend Zaila yang baru menghembuskan nafas terakhir lewat senja Jumaat yang lepas.Arwah meninggal kerana disahkan menghidap Lymphoma Cancer & Alhamdulillah Zaila sempat bertemu dengan arwah adik Norshahida Binti Che Ahamat. Merujuk kepada kakaknya, arwah merupakan seorang anak & adik yang baik & tidak pernah melukakan hati ibu & bapa mahupon ahli keluarga yang lain. Namun, ALLAH lebih menyayangi beliau & ternyata pemergian arwah begitu dirasai oleh ahli keluarga mahupon Zaila sendiri (kakaknya suka bercerita mengenai arwah & arwah juga sebaya dengan adik Zaila).

Buat Kak Ti sekeluarga, semoga tabah menghadapi ujian dari Yang Maha Kuasa ini. Sesungguhnya ALLAH lebih sayangkan arwah & insya ALLAH, jaminan syurga sudah tersedia buat arwah. Buat kawan-kawan yang lain, marilah kita sedekahkan al-fatihah buat arwah. Semoga roh arwah ditempatkan bersama orang-orang yang beriman..Amiinnn

**Zaila baru perasan Haziq dah publishkan entry ini..sepatutnya ada cerita lagi tapi tak habis taip lagi..tengok-tengok dah publish** aduish..Haziq..Haziq..Sambung esoklah pula..mood nak menulis tetiba hilang;D

10 ulasan:

Nurhayati berkata...

alfatihah buat arwah.. dan takziah buat keluarganya. moga rohnya dicucuri rahmat. amin

honeylanz berkata...

haziq dah nk jd blogger gak ke? :D

zailamohamad berkata...

Yati, thanks..insya ALLAH

Has, itulah..Zaila tinggalkan sekejap je notebook ni..tengok2 dah publish..geram sungguh ngan dia, sekarang ni mana boleh online dah..sibuk dengan Haziq je *sigh*

fabulous.farah berkata...

haziq~~~

kacau daun lah..hahahaha

alfatihah buat arwah

N A N I E berkata...

takziah untuk keluarga dan alfatihah untuk arwah..dah dua berita kematian ai dpt hari ni..dunia hanya pinjaman..

*Zaila kembali berblog..cool* :)

sisdee berkata...

alfatihah...

sama le ngan my kids..kalau nk pgang pc pastikan dia tido or dia tgh sibuk main..klu tak..mcm2 le terjadi huhuhu

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil berkata...

alfatihah ... zaila jgn ler tutup bloggg alahaiiiiii rajin2kan diri updatess yer .. hilang sorg kawan online nantie .. hu..hu

Masayu Ahmad berkata...

al-fatihah

rajin update, kalau takde mood, lari jauh-jauh dulu ;D

Lady of Leisure berkata...

welcome back zaila...
btw al fatihah...

Tihara berkata...

salam zaila..kita mmg memerlukan support dari kawan2..baru rasa bersemnagat..jgn give up berblog ye..Al Fatihah untuk arwah..tumpang simpati

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^