Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Ahad, 25 Julai 2010

Kembali

Salam, fuuh fuuh *tiup habuk*

Agak lama juga Zaila menyepi..Serious takde mood..Seminggu yang lepas badan penat aje, asal balik rumah je terus flat giler..Badan ni makin hari makin gemok..Adusss, sampaikan nak buat sesuatu pon MALAS!!

nipon MALAS nak taip panjang-panjang cuma just nak bagitahu kat kawan-kawan yang Zaila masih hidup;D hehehehe

3 ulasan:

mohdandmeriam berkata...

salam zaila..hehe tuan rumah rupanya terlalu penat..ingatkan dah berhenti kerana sibuk buat business..tak apa auntie pun macam tu juga..bukannya malas tapi modal dah semakin kurang..jarang2 sekali buka rumah sendiri ok dah..tapi auntie tak pernah tak mengunjungi rumah sahabat2 maya..

zailamohamad berkata...

salam untie, hehehee..macam nilah kan..kadang2 sibuk dengan urusan luar sampai terlupa akan blog;)

Lady of Leisure berkata...

lama tak nampak hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^