Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Rabu, 14 Julai 2010

Macy is Having Free Sale

more details here

Zaila isi form tu hari Isnin, semalam team Macy dah call to make an appoinment untuk ukur langsir

Fakta diri : tengah cari alasan kukuh untuk bagitahu sang suami yang bilik tidur utama kami memerlukan langsir yang cantik dari Macy

8 ulasan:

honeylanz berkata...

ckp la..yg langsinr yg baru akan membangkitkan lagi mood bilik tido ;)

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

dah dekat nak raya ni, langsir kita dah buruk lah bang..boleh mintak baru tak?

hahahaha.pandai2lah kan..

littlehumblelynn berkata...

zaila

bukan nak promote..tp sumer langsir kat umah en papa yg jahit..(dia sgt suker jahit langsir) tp design yg sempoi2 jer lah...

macy cantik jugak..tp (rasa x mampu jerkk.)

tp menarik gak bab sale tuh!!

fabulous.farah berkata...

mase macy wak sale hari tu xdop lah muroh sangat. still bukan dalam range bajet kami. so xjadi beli. hehe. kalu muroh tu xcantik sangat. huhu

mohdandmeriam berkata...

salam zaila..langsir bilik tidur mesti yg cantik kan agar tuan rumah sentiasa ceria n membangkitkan mood yg elok..anak2 apa khabar..tentu sihat..

che'puan Idot berkata...

free sale tu apabendanya zaila?

free langsir ke apa?
rega lebih kurang bapa?

Lady of Leisure berkata...

lady ni bila tengok orang nak hias rumah baru lady yang excited lebih selalunya hehehehe...

aJaD berkata...

ni kalo ayu tau mesti nk ajak pegi tgk

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^