Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Isnin, 6 September 2010

Salam Lebaran

Dalam beberapa hari lagi dah nak beraya dah kita..Sedih sebab Ramadhan tahun ni bermacam-macam dugaan yang datang & tahun ni juga blog Zaila sunyi sepi tanpa khabar berita..Tapi syukur Alhamdulillah sebab tahun ni Zaila dapat puasa penuh (insya Allah).

Di kesempatan ini, Zaila ingin menyusun 10 jari memohon maaf andai ada yang terasa mahupon terguris perasaan sepanjang penulisan Zaila di dalam dunia blog ni. Terima kasih juga di atas segala ucapan tahniah & warm wishes yang diberi. Zaila cukup hargainya cuma tak sempat nak balas je. Apa-apa pon, SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILFITRI dari Zaila sekeluarga. Pada yang pulang ke kampung halaman, pandulah dengan berhati-hati agar dapat menemui insan yang tersayang di hari lebaran nanti.

Insya Allah tahun ni Zaila akan buat open house. Pada yang sudi bertandang, kecil tapak tangan stadium Shah Alam Zaila tadahkan;D Insya Allah juga mood berblog akan kembali selepas raya nanti;0

6 ulasan:

aNa SuZaNa berkata...

slmt hari raya.. sila ambik award ye.. ngeeee

yatie chomeyl berkata...

slmt hr rayo zaila

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil berkata...

alahai sabar yer zaila .. kita doakan zai gembira di samping keluarga raya nie .. takecare tau ;-)

Lady of Leisure berkata...

selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin..
:)

AyuKirana berkata...

zaila...rindu sama kamu..hehe..nak g OH..nak!nak!yayy!!

onnie berkata...

salam aidilfitri...

akak rasakan rmh zaila ni blkg rmh akak di kemuning greenville....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^