Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Rabu, 22 Jun 2011

Jom Ke Spa (Hanya RM48 Dari Harga Asal RM590)

Lately ni kan..aku rasa tertekan sangat-sangat. Badan penat toksah cakap ah!! Banyak faktor yang menyumbang pada kestressan aku ni; first of all aku rasa sebab badan aku yang makin berisi ni, serious rasa xlarat nak bawa diri sendiri dah!! Pastu plak ditambah dengan kesibukan kerja, pun stress juga sebab at this moment banyak kerja yang aku kena handle *berbanding dulu ah* & tambah stress bila en suami dok ulang alik outstation ke Labuan. Penat sungguh nak handle 3 orang anak bersendirian *nanges jap*

Aku rasa aku perlukan some ME timelah. Rasa macam nak ambil cuti sorang-sorang (toksahlah ajak en suami, confirm dia busy punyalah), rasa macam nak keluar ke shopping mall *jalan-jalan cuci mata ke* & paling aku nak sangat adalah spa treatment dari MilkAdeal ni. Ada sesapa nak tolong belikan untuk aku tak *hint for hubby*

Kupon dari Mary Chia *body*face*spa yang berharga RM48 dari harga asal iaitu RM590..Aku tengok ramai dah yang beli kupon ni. Agaknya berbaloi-baloi kot harga yang ditawarkan ni. Antara treatment yang korang akan dapat bila beli kupon ni adalah;-
- intensive weight loss session
- purifying new facial
- eye treatment
- face & shoulder massage
- Option : RM50 service voucher to be use at next treatment


Mary Chia ni ada 5 outlet di Malaysia iaitu di MidValley, Pavillion, Tropicana City Mall, Sutera Mall, JB & Plaza Pelangi JB


ambience dia macam menarik je kan


Pada sesiapa yang berminat, bolehlah beli kupon tu kat sini


Kena cepat sket sebab offer tu last hari ni (ke esok? korang tengoklah sendiri ya)

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^