Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Isnin, 4 Julai 2011

Al fatihah Buat Makcik Yam

Selama ni, Zaila tertanya-tanya juga mana kelibat Makcik Yam yang selalu singgah bertanyakan khabar anak-anak Zaila. Zaila sendiri pun kali terakhir menjengah blog beliau pada bulan berapa dah & pelik juga bila melihatkan blog itu sudah lama tak berupdate..

Rupa-rupanya, baru je dapat tahu dari Wan yang Makcik Yam (ibu mertua kesayangan Wan)telah pun kembali ke rahmatullah pagi semalam. Terkejut, sedih & air mata ni memang laju je mengalir. Walaupon hanya kenal arwah sekadar di alam maya tetapi terasa seperti sudah agak lama mengenali arwah. Zaila harap agar kawan-kawan dapat menghadiahkan bacaan al fatihah & semoga arwah ditempatkan dikalangan orang-orang yang beriman.

Boleh baca entri ini, ini, ini dan ini. Sesungguhnya pemergian arwah memang dirasai..

4 ulasan:

maya amir berkata...

makin ramai yang meninggal recently:( ntah bile masa kite kan tiba..Al-Fatihah!

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil berkata...

al-fatihahhhh

Wan berkata...

thanks zaila. semoga Allah mencucuri rahmat ke atas roh mama. Alfatihah.

p.s: im stuck in london, kena habiskan final exam dulu seblom balik!! sedih tak??? :((

littlehumblelynn berkata...

zaila

tuh ler selalu jugak g blog arwah ni dulu..sbb selalu stuck kat blog dr wan..

alfatihah !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^