Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Rabu, 6 Julai 2011

Saya Selesema

Sangat benci bila selesema, air hidung megalir tanpa henti, kepala rasa pusing-pusing, lepas tu hilang deria selera makan. Rasa nak marah semua orang je..

Oklah, blog ni MC hari ni..Insya Allah, esok banyak story akan dipublish sebab esok mak memang cuti..Ada sesapa nak ajak dating tak?? Hehehe

4 ulasan:

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

aduhai..memang seksa kan.penyakit penghapus dosa kecil kan :) redha ajer laa..hehehe

Joy berkata...

get well soon zaila...rehat cukup2

kasihredha berkata...

semoga cepat sembuh
ikut hati mmg nak dating dgn zaila
tp akak kerja.

maya amir berkata...

moga cpt sembuh..ari ni dh ok?

Iklan Dibawakan Oleh Nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^