Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Jumaat, 30 September 2011

Bertemu Rakan Blogger

Kejadian berlaku di rumah Pn Lina yang super gorjes that day..Tapi anak-anak pula tak berapa nak gorjes sebab masing-masing tak sihat termasuklah Ashraf..Makasih pada ex jiran yang sudi ajak kami bertandang ke rumah barunya..tapi still berjiran juga..jiran sebelah taman kan Na:P
 
Sebelum ke rumah Na, ada tamu bertandang ke rumah aku..lama juga aku borak-borak then lepas je solat Asar terus zass ke sana..Pakai pun sememeh memang selalu macam ni pon & bila tiba kat sana, jumpa pula si gorjes Yati..haduisssshhhh..memang malu r sebab daku yang kesempoian tu..rasa macam langit & bumi aje bezanya:P
 
Apa-apa pun, gambar memang wajib kena ambik..hikhikhik..ni saja aku buat kaler black & white sebab tak nak bagi nampak sangat kecomotan aku..hahahaha..Kalau nak tahu, aku ni memang jenis sempoi (atau pemalas nak bersiap)..kadang-kadang tu keluar rumah pakai baju tak bergosok pon..sekarang ni suka pakai selipar je kalau keluar g mana-mana..so bila bertemu dengan 2 orang super gorjes mummy ni..mulalah malu sendirikT______T"
 
Apa-apa pun, kalau ada super gorjes Has..haruslah pengsan terus rasanya!!!

7 ulasan:

Tihara berkata...

best nye jpe kwn bloger :)

yatie chomeyl berkata...

bilo nk jupo ambo pulok? hehe

kasihredha berkata...

bestnya jumpa di alam nyata setelah berkawan di alam maya

Lady of Leisure berkata...

hehe mesti best kan jumpa blogger.. tegur sapa di alam maya, now in reality lak.. :)

akuzle berkata...

sy pon ske jmpa kwn bloggers.. jom juin gathering akhir bulan neh. 'isu' sempoi tahap gaban tuh, no worries. u r not alone!! hahah...

Nurhayati berkata...

jgn mengada nak malu.
tang mana gojes pun taktau.
biasa2 je pun hihi

nanti kita jumpa lagi tau.
tak puas nak berborak. :)

zailamohamad berkata...

Tiha..memang best..kawan alam maya..kita pula bila nak jumpa?? hehehe

Yatie, hoktu ambo kn g Jepun ah plop

Kak Kasih, harap2 pasni dapat jumpa akak juga;)

Lady, of coz..teringin nak jumpa Lady LIVE..mesti cantik;)


akuzle, syok tu ada geng sempoi;)

Yati, ko comel bangat;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^