Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Jumaat, 25 November 2011

H&M Dress


Teringin nak pakai dress labuh macam gambar kat atas tu..Tapi kalau aku pakai, konpem orang ingat aku mengandung lagi T____T"

Tapi ada aku kesah?? Hehehehe Boleh je pakai kat rumah, bergaya depan en suami..Konpem dia suka;)

Pada yang berminat, singgahlah blog DazzlinglilyCloset, ada macam-macam dress & blouse berjenama dari UK..konpem meleleh air liur bila menengoknya:P

5 ulasan:

kasihredha berkata...

lawa2
tapi tak de saiz akak kot huhu

sisdee berkata...

tapi cantikkan...pki depan suami lagi afdal apa ngeeee...;)

zailamohamad berkata...

kasihredha

konpem ada kak..akak bukannya gemuk sangat pon;)

sisdee

hehehe dah beli dah pon, nak pakai kat rumah;)

DaZzlingLilLy berkata...

Tgk org beli aku pun tingin..tapi apa kan daya tokey dah overdose membeli..huhu..thanks promote blog aku zaila..

Schaz berkata...

i pun suke pakai maxi dress..pedulikan org ckp ngandung ke ape, maknanye die xtau fesyen..hahah..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^