Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Sabtu, 26 November 2011

Tudung Lycra Tentang Dhia

Aku panggil tudung ni Tentang Dhia sebab haritu tengok Cerita Tentang Dhia & noticed tudung yang Nora (Dhia) pakai tu sama dengan yang aku jual..Tapi of courselah lain-lain jenama..Hak dia pakai tu konpemlah mahal sebab berjenama kan..Hak aku jual ni the cheap version of that tudung tapi kualiti takderlah beza sangat pon:P

Apa-apa pon, aku rasa better aku letak nama Tudung Lycra Dwitone je senang..

- Awning Tudung adalah dari kain Thai silk
- Saiz : M
- Harga : RM25 (termasuk kos pos)



Kod : TLD-001 (kaler biru)
Status : AVAILABLE




Kod : TLD-002 (kaler hijau)
Status : SOLD



Kod : TLD-003 (kaler coklat)
Status : SOLD



Kod : TLR-004 (kaler kelabu & kuning susu)
Status : AVAILABLE




Kod : TLD-005 (kaler biru)
Status : SOLD




Kod : TLD-006 (kaler purple)
Status : SOLD




Kod : TLD-007 (kaler biru & pink)
Status : SOLD




Kod : TLD-008 (kaler oren terang & cair)
Status : SOLD




Kod : TLD-009 (kaler hitam & pink)
Status : SOLD




Kod : TLD-010 (kaler hijau)
Status : SOLD



Ada 2 helai lagi yang masih available..Pada sesiapa yang berminat, bolehlah email kepada aku at zailamohamad@yahoo.com atau boleh tinggalkan komen untuk order, kalau ada masa aku boleh re stock balik tudung-tudung ni..

Nantikan kedatangan stok baru esok!! Lagi mengancam & yang penting harga terendah!!

1 ulasan:

Ernie Khairina berkata...

saya pun perasan tudung ni (tgk tentang dhia kat internet)..cantik tudung ni

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^