Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Selasa, 29 November 2011

Tudung Lycra Dwitona Beropol Terbaru Di Pasaran

Sorry guys, mesti korang fed-up kan, asal masuk blog aku je gambar tudung..asal masuk blog aku je ada jualan tudung..Sorry ya..right now, i'm back on my biz track balik..sementara masih semangat ni, jangan lepaskan peluang..Bukan apa, bila takde mood sayang sebab stok tengah banyak & semuanya latest design belaka..Rugi kalau tak jual:P

Sorrylah pada yang menantikan stok Tudung Lycra Beropol & Tudung Lycra Awning Chiffon, dukacitanya semua SOLD OUT & OUT OF STOCK!! Tapi tamau sedih-sedih..Ni ada corak laaaaaaaaagiii terbaru di pasaran

Tudung Dwitona Beropol
Harga : RM30 (termasuk kos pos) *harga boleh runding lagi, jangan malu untuk bertanya je*



Pada yang berminat, ada 9 warna lagi tapi kenalah singgah Mari Kelih Store sebab aku tak sempat nak upload semua gambar kat sini..Boleh juga like facebook Mari Kelih Store atau ke Mudah.my/Mari Kelih..Cepat, stok adalah terhad sebab aku jual secara offline juga..Sesiapa yang berminat nak jadi ejen jualan aku, amat-amatlah di alukan..sila email pada aku zailamohamad@yahoo.com atau sms terus ke 012-3228651 untuk bertanya, jangan segan jangan malu..jom cari pendapatan lebih dengan bisnez tudung!!

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^