Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Jumaat, 9 Disember 2011

Aktiviti Menarik Di Dusun Eco Resort

Rentetan dari entri "Ahkak Nak G Dusun Yo!!", hari ni ada perjumpaan untuk taklimat tentang aktiviti kat sana..Herm..nak tak nak, aku cuba pujuk hati supaya sukakan aktiviti kat sana =______='

Meh tengok apa aktiviti hak AJK dah rancang ni;-


Ni ghupa bilik kami akan tinggal..Chalet sebilik 4 orang..seb baik toilet ada dalam bilik..kalau tak..tak koser nak menapak g mandi kat luar rumah..Huhuhu..

Kami dah diletakkan dalam kumpulan (ikut bilik memasing) so apa-apa kena buat secara berkumpulan..Hari pertama ada aktiviti Merentas Halangan, Kalau tak silap ada 12 halangan nak kena buat..Mamp*s ah ahkak *pengsan*


balancing V (ni kena buat 2 orang kot)..matiklah sapa pair ngan aku, konpem sakit tangan tarik aku yang berat ni:P


One Step Swing ~ ni macam senang tapi kalau berayun..mahu peluh jantan kuar juga ni



Commando Crawl ~ maiklah kalu ada tahik lembu kat atas tanah ni..takpon ulat gonggok..arghhh geli geli



Commando Crop ~ nanges r nak buat ni T___T


ni jambatan gantung ~ pon nangis juga..mak gayat noksss



Gelung Tayar ~ ni kot paling senang:P


Kargo Net ~ time naik boleh time turun tak bleh..mamp*s



Halangan Tembok ~ ni akan ada abang komando tolong angkat kot *harap-harap hensem*


Side Walk ~ kalau jatuh ni sakit wooooooo


 Spider Net ~ tolong, tak reti cari jalan keluaq



One Step Ladder ~ nanges lagik


Straight Walk ~ nanges lagi


Abseiling & repeiling ~ nangis 20 juta kali

Dah lah, tak nak fikir..harap-harap aku boleh buats emua halangan dengan jayanya:P Harap-harap janganlah ada yang balik terenjut-enjut nanti:P

2 ulasan:

littlehumblelynn berkata...

aku paling x suka commando crawling tuh...sakit jiwa..thn lps pg team building kat FRIM..macam hampeh!!!

zailamohamad berkata...

littlehumblelynn,

alahai..aku pon macam tak suka..tak suka tak suka tak suka

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^