Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Khamis, 8 Disember 2011

Zikir (Tentang Dhia) Suatu Masa Dulu

Siapa yang layan citer Tentang Dhia kat TV3 setiap hari Isnin sampai Khamis pukul 7 malam ni konpem akan kenal dengan watak Zikir..Alah, watak dambaan anak dara.."sudahlah arkitek kaya, ada rupa & paling penting beriman pula..Siapa tak nak weh:P" Watak Zikir ni Ady Putra yang bawa..Tak sangka, ramai juga peminat AP ni ya..tapi bagi aku..tiada siapa yang boleh merampas takhta Bang Aaron aku yang hensem bergaya tu=P *stetmen pompuan tak sedar diri*

Oklah sebelum aku melalut panjang..Ni aku nak kongsi gambar eksklusif Zikir suatu masa dulu..Haaaa jangan memain..ahkak ada rahsia Zikir tau *pasni bolehlah blackmail dia muahahahaaa* Isy takderlah..ni aku nak share gambar yang aku sempat snap pakai handset masa aku bercuti kat rumah tempohari..Kebetulan tertengok chanel AFC@Astro703 & kebetulan pula ada si AP ni..Kalau tak silap ni rancangan Singapura (maklumlah AP kan orang Singapore), tajuk rancangan ni adalah Sedap..hehehe


sekali pandang macam pompuan pon ada..rambut panjang pakai spek..tak macho langsung:P



bagus dia tolong makcik tu masak, btw dia tetamu undangan episod haritu



siapa yang suka Zikir konpem tergelak bila tengok Zikir masa mda-muda dulu kan:P



Banyak tanyalah pulak si Ady Putra ni:P



Rajin menolong juga..bertuah bini dia kan..mesti rajin kat dapur ni:P




Oklah, itu saja..tata!!

3 ulasan:

DaZzlingLilLy berkata...

Aku minat ady putra..aaron jatuh no 2..hehe

Prettywrite berkata...

haha..yna peminat Ady Putra la kak..:)

zailamohamad berkata...

DaZzlingLilLy,

aku tetap die hard AA;-)

Prettywrite,

ramai jugok hok minat AP ya:P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^