Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Jumaat, 2 Disember 2011

Penangan Ombak Rindu

Gara-gara dok baca sinopsis kat blog Shila & blog Azza, dan-dan tu terus menggedix nak tengok juga..maklumlah mak pon tergilakan minat sama Aaron Aziz juga..Kalau nak feeling romantika g tengok sama en suami, jangan haraplah kan..konpem dia tak akan layan permintaan bini dia ni..so last-last seb baiklah ada geng bujang aku boleh tumpang sama..

So malam ni jangan kacau aku..Aku ada ngedate ngan bang Aaron!! Balik nanti aku kasi review cun punya!!


1 ulasan:

CeqGu berkata...

amacam ..best tak crite tu? dulu anis siap beli buku ni..memang best giler...bila difilemkan tak tau la best ke tak...kalau best, harus gi panggung nih hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^