My Lovely Followers

Cari Sesuatu Di Blog Ini? Taipkan Di sini

Loading...

Thursday, January 12, 2012

Hanger Tudung

Pada sesiapa yang masih tak tahu *ya kamu new reader* mai sini aku nak habaq..Aku ada jual hanger-hanger tudung..Apa?? Ingat baju je ke ada hanger?? Tudung pon mahu ada hanger juga tau:)

Antara hanger-hanger yang aku jual;-



Hanger berklip ~ RM15.00 / 10 pcs


hanger chrome (ada 17 lubang) ~ RM18.00 klip harga RM1/pc



ni contoh cara penggunaanya!!


hanger bebulat ala-ala IK.EA punya OFFER PRICE : RM10.00/pc

Harga tak termasuk kos pos lagi..Pada sesiapa area Shah Alam boleh je COD di hari minggu:) Pada sesiapa yang berminat, bolehlah email kepada aku di zailamohamad@yahoo.com untuk order ya..Laaagi banyak, laaaaaagi bagus!!

Ok bye!!

6 comments:

Iela Fazielah said...

oo baru tau...

zailamohamad said...

Iela,

dah tahu..apa lagi..order r..hehehehe:P

sHeeMa DeaN said...

eh.. saya dah lama nak cari hanger yang atas sekali tu.. kalau nak order mcm mana.. bleh tak email saya sabrinaaina@yahoo.com atau hashimah.mz@moh.gov.my

Karkun Muda said...

klu termasuk postage jd berapa yang hanger tudung rm15 tu..

Anonymous said...

Nk beli hanger tudung bulat

Chek Jasz said...

Hanger chrome tu skali nkn klip ke??? Jaslinamurni@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)
Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.
Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^