Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Khamis, 12 Januari 2012

Malam Jumaat Yang Hangat!!!

Ok, aku tahu..tajuk adalah sangat hover kan?? Konpem korang pon tertanya-tanya apelah yang hangat sangat tu?? Hangat sebab tak pakai baju ka hape:P

Takderlah..hangat sebab aku rasa tahun 2012 ni banyak didominasi kaler hitam (pendapat akuler)..Hitam dalam bilik tidur?? Hitam = perangkap haba = sudah pastilah hangat..kan??kan?? Oklah abaikan..korang jangan percaya cakap aku:P

Yang pasti aku sudah jatuh chenta sama design-design kat bawah ini..Jom kengkawan, moh cuci mata dulu ambil feel..Malam ni kan malam Jumaat *eh tetibe*


mak aih, hitamnya kaler dinding tu..takut aih tengoknya


bagus juga idea letak cermin atas kepala katil macam tu kan??


this one banyak didominasi warna putih..suka header katil tu..

 

cantik sofa tu..


aku suka sangat ngan idea ni..herm...



Actually aku tengah dalam mood meng "make HOVER kan bilik tidur..tapi kena slow-slow..Recycle barang lama + barang baru..Kalau nak tukar semua baru..kopakslah jawapan dia *ngeeeee*

P/s : jangan bosan kalau aku asyik bercerita pasal house make HOVER je ya..maklumlah, kan tu one of my new year resolutions:P

6 ulasan:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil berkata...

cantik sgt2 2 kaler nieh .. zai email aku lagu kt bawah nieh boleh ..aku tka boleh download...
diana875@salam.uitm.edu.my

Iela Fazielah berkata...

cantik design yg zaila pilih tu... kelabu.... nice combination n nampak tenang....

littlehumblelynn berkata...

zaila

wah..hitam itu menawan kan?

ahaks..tggu anak2 besar dulu baru leh make over bilik mak-pak
sbbnya anak2 masih tido dgn mak-pak lagi nih..

DaZzlingLilLy berkata...

hitam mmg cantik kalo letak kat bilik tido..nampak moden and mysterious

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

bilik me kaler kelabu. memang sesuai utk tido sampai siang.hahahaha.letak aircond makin syok tido:P

zailamohamad berkata...

Diana,

aku dah email dah!!

Iela,

berkenan semuanya tapi bilik aku kaler pink..huhuhu

Lynn,

samerlah..anak-anak aku pon tidur sekali lagi..tapi diorang tidur katil asing r..budak2 tu aku tak harap sangat tidur bilik lain tetambah Haziq yang ada athma tu


Lilly,

a'a moden kan!!

Elissmie,

share ah gambar bedroom mung!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^