Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Selasa, 17 Januari 2012

Harvey Norman CNY Sale


sumber dari sini

Waaah!! sempena anniversary sale, ada 20% + 12% off lagi...Tapi kalau rega puluh-puluh ribu..berapa harga lepas less?? hikhikhik

4 ulasan:

Ami berkata...

kalo furniture harga 30 ribu,dpt la seploh ribu,muroh byk doh tue hahaha bleh buat downpayment keto.x pernah beli barang sini,takat masuk dan keluar balik ado lah hik hik hik

Iela Fazielah berkata...

ila tgh usha brg letrik ni..nak bl tv baru... boleh gak jengah ni..tp perabot xla kot

zailamohamad berkata...

Ami,

kalo after less tak mampu juga..tsk tsk tsk *lap hingus*

Iela,

aku pernah beli kamera kat sini..tapi tak tahulah harga tu terendah ke tak sebab tak pernah survey pon..hehehe

littlehumblelynn berkata...

Harvey norman kalo perabot mmg mhl,stok rega macy jgk.huhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^