Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Selasa, 17 Januari 2012

Owh Sukanya!




pic from here

herm..berangan memang best!!

8 ulasan:

eyndayusoff berkata...

Cantik! :-)

Cik Sibuk berkata...

suka jugak..tapi reganya tak suka :(

kasihredha berkata...

nak ikut berangan juga boleh?

Lily@MamaZaraZareef berkata...

hehehe..cantik..sesekali smbar beg baru apa salahnye kan..kata bonus kencang..=p

Joy berkata...

lawa! blh buat sling bag..blg galas jugak...

DaZzlingLilLy berkata...

aku suka beg ni zaila..size pun tak besar sgt,pastu blh sling or galas kat bahu..aim dulu..pastu kumpul slowly..

zailamohamad berkata...

eynda,

cantik kan!!

cik sibuk,

a'a..reganya tak cantik:P

kak kasihredha,

berangan free..so meh sama2 berangan

Lily,

bonus tak nampak batang hidung lagi:P

Joy,

a'a..sukaaaa;)

Lilly,

nak kumpul duit tu yang malaih tu:P

Nurhayati berkata...

sila beli.. nanti asik ngigau je.. susah kang ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^