Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Rabu, 18 Januari 2012

Happy Birthday Buat Tersayang!


::ini bukan kek aku::

Hari ni (18/01/2012) birthday en suami..Actually we share same date cuma bezanya aku bulan 9;-)

Nak bagi ucapan sket buat suamiku yang tersayang:-

Happy birthday b..semoga panjang umur, dimurahkan rezeki, diberikan kesihatan yang baik..Terima kasih kerana menjaga/melindungi/memberikan segala-galanya pada kami..Sesungguhnya hanya Allah swt sahaja yang mampu membalas jasa baik b..Mama & anak-anak sentiasa doakan moga b sentiasa berjaya dalam apa jua bidang yang b ceburi

Jangan ada yang termuntah darah sudahlah bila baca entri aku ni..hikhikhik..Tapi betul, en suami tak pernah meminta apa-apa dari aku..Asyik aku je yang minta dari dia:P Kalau nak tahu, aku tak pernah belikan dia hadiah birthday, well mungkin sekali (kot) aku belikan dia jam tapi sampai sudah dia tak pakai..Bukan tak suka pakai tapi tali jam tu dah nak putus *biasalah beli jam murah masa diskaun memang macam ni* so aku offer to buy him another watch but he resist..nak pakai yang lama tapi nak tukar tali jek..see..besar pengorbanan en suami..Kalau nak apa-apa, sanggup ketepikan demi kami T______T

i love you dear..love you very strong..i'm soory if i'm not perfect but at least i'm trying to be..Never give up to guide me to be righteous wife to you dear..Let us built a happy family & enter Jannah together..Amin..Insya Allah..permudahkanlah ya Allah..

*tetiba rasa sedih pula* ah pompuan penuh ngan emosi..wish birthday laki pon nak emo:P

6 ulasan:

AziE berkata...

happy birthday jugak

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

happy bday jugak to ur hubby.

Nurhayati berkata...

i lap u too.. eh eh silap.. jgn marah aaa.. hehe

hepi birthday buat suami pnZaila.. moga panjang umur dan dimurahkan rezeki..

p/s: best la kalau dia tak meminta.. xyah pening nak belikan ape.. hehe

littlehumblelynn berkata...

zaila

bagusnya .. xmintak present...dia mintak hak lain tuh..

ahaks!!

suami aku kalo mintak hadiah..x pernahnya murah..fengsan!!

zailamohamad berkata...

AziE

on behalf of him..thanks;)

Yati,

Aku lah naik malu sebab aku kan suka meminta:P

Lynn,

dia minta anak lagi *pengsan*

Lily@MamaZaraZareef berkata...

nk spent time ngan yg tersayang ye harinih.beshnyerrrrrr...hihihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^