Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Ahad, 29 Januari 2012

Vampire Paling Chumel

Assalamualaikum semua..hampir seminggu aku "bercuti"..hehehehe cuti dari kerja, cuti dari melakukan kerja rumah..semuanya gara-gara si kecil Ashraf yang sakit mata (conjunctivitis) & acute bronchiotis..Merasalah juga check in selama 4 malam di DEMC..

Alhamdulillah, my little boy dah beransur ok cuma adalah saki baki merah kat dalam mata..Kata Dr.Siti Haida (Ophtalmologist DEMC) biaserlah tu..merah tu disebabkan salur darah dalam mata yang pecah disebabkan Ashraf garu masa sakit mata tu..Tapi seb baiklah mata hitam takde luka..

Oklah, nanti aku cerita next time pasal "percutian" kami di DEMC..Sebelum tu, aku nak ucapkan banyak-banyak terima kasih atas doa & kata-kata semangat dari korang semua;)

Jom layan Ashraf si mata merah=P





Bye semua!!

3 ulasan:

mrs.spicy berkata...

lor..yeke..pah sihat doh ko vampire ni loni?

Lily@MamaZaraZareef berkata...

sian asyraf kena panggil vampire yek..tp mmg comel sungguhlah 'vampire' nih wlupon mata merah..hehehe..syukur dh semakin sihat..=)

zailamohamad berkata...

mrs spicy,

Alhamdulillah sihat doh;)

Lily,

hahaha..mama dia memang..suka2 je bg gelaran kat anak:P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^