Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Rabu, 18 Januari 2012

Warehouse is Having SALE!!

Blog aku ni dah jadi blog SALE dah gamaknya..asek-asek perkataan SALE je yang keluar kan=P

Saje nak share ngan korang..kang kalau tak share melepas plak kang..


Pushlock Tote ~ aku berkenan patern dia tapi tak suka kaler kuning..kalau hak kaler coklat takde SALE lah plak *sigh*

 

Patent Satchel ~ yang ni kaler dah ok cuma rasa macam ranggi sangat:P

Pada sesiapa yang nak menjamu mata..silalah terjah Warehouse..Kalau berkenan nak beli, boleh beli dari kawan aku si Lily cantek manis ini..Ok tataaaa..

2 ulasan:

DaZzlingLilLy berkata...

tunggu yg coklat tu sale..

Tihara berkata...

cntiknya handbeg :)

Iklan Dibawakan Oleh Nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^