Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Jumaat, 20 Januari 2012

MPH Relocation Sale


Owh, semalam aku pergi terjah MPH Midvalley..Pada kamu, kamu, kamu yang ulat buku, i think it's worth to go TAPI kalau kamu, kamu, kamu yang bukan ulat buku macam aku boleh juga pergi sebabnya harga yang ditawarkan sooooooooo cheap (ok not all lah) but i've manage to grab Eclipse Novel just for RM10..Arghh rasa macam nak beli from twilight, New Moon & Eclipse but be me yang nak habiskan satu buku pon liat so aku pilih Eclipse sahaja:P

Banyak buku-buku lama yang dijual pada harga less 70% tapi pada aku buat apa nak beli buku "travel guide to Thailand, Mexico & many more / how to take care of your birds & goose" unless ko ni memang jenis suka baca buku..Hahahaha so i just opt for books that have attracted my eyes only..Giler..dasar tak pernah baca novel so cari novel yang cover cuns + hardcover for just RM15..Will share pics later;)

Oklah, one of my new year resolutions is to READ more books..More means 2,3 in a month..A month kooo..so there you go!! i've just bought 4 books for RM50..Definitely will share with you guys later..Till then..tata Have a nice CNY holiday..i'll be on holiday mood just 4 days only & without any $$ (err salary & bonus)..*sigh* 4 days off without a money to spend is just totally Useless holiday:P

happy gongxi-gongxi patchai yo!!

4 ulasan:

littlehumblelynn berkata...

xde gaji awal ke raya cina ni ?

kesiannya...

tp x per..lambat sikit hbsnya..

fiza berkata...

Menarik nih, gaji pon dah masuk ☺☺

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil berkata...

patut ler td kt MPH penuh org borong buku2 ;-)

Indahnya Kayangan berkata...

RUGINYA harini baru terbca entry ni...dah borong buku tapi kat popular je..itu pun 10% untk member card...ehmm...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^