Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Rabu, 15 Februari 2012

Air Asia BIG Sale Katanya!


Siapa-siapa yang rajin nak menunggu..bolehlah masuk ke sini..Aku tak larat nak tunggu semata-mata nak dapatkan tiket (yang belum tentu murah tu)=D

3 ulasan:

Lily@MamaZaraZareef berkata...

hehe..kite kali ni nye promo tk bukak langsung pon lagi..slalunye kalau bukak mesti membuang masa dok carik tarikh yg kosong pastu last2 tak dapat.huhu..

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil berkata...

jeuh aku tunguu tensi mak !!

zailamohamad berkata...

Lily,

samalah ngan kite:P

Diana,

haaaa..tension kan..pastu tengok rege promo dah habis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^