Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Rabu, 21 Mac 2012

Angry Bird White Board



Assalamu'alaikum,

Jangan muak, entri aku semua berkait dengan "burung marah" je..Dah trend masa kini:D

Pada mak-mak yang ada anak suka menconteng tu, eloklah dibelikan ini..senang! Anak conteng boleh padam as long as dia tak gunakan permanent punya marker pen..Tapi jangan risau, Angry Bird punya white board ni ada didatangkan sekali dengan marker pen yang boleh disapu..

Macam aku guna untuk remindkan aku barang-barang yang ada dalam peti sejuk..Bukan apa, kadang-kadang sampai terlupa apa yang dibeli, tengok-tengok dah expired..tak ke rugi tu??

Pada yang berminat..harga RM15 jek sekeping, siap dapat pen percuma lagi tu..Kos pos RM6 Semenanjung & RM12 Sabah & Sarawak..

Bye!

3 ulasan:

yatie chomeyl berkata...

comey..kelik msi anti klu ado rezeki nk beli retep la

maya amir berkata...

kalau nk bg hadiah kt anak yg ninat angry bird pn cun gak kn:)

zailamohamad berkata...

yatie chomeyl,

molek untuk anak-anak yang suka menulis/menconteng dinding:P

Maya,

apakata ko beli untuk anak jantan ko:P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^