Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Rabu, 21 Mac 2012

Wordless Wednesday~happy birthday ASHRAF HARIZ!

Malas nak bercerita..enjoy the pictures!





































Thanks pada yang sudi datang memeriahkan majlis! Pada yang berminat untuk mendapatkan quotation set birthday party Angry Bird / belon helium / apa jua tema party anak anda, bolehlah contact Zaila di 012-3228651 atau email terus ke zailamohamad@yahoo.com

Bye!

8 ulasan:

Has berkata...

kiranye has tu paling lambat sampai la yea..pasni jemput la lagi ;)

Lily@MamaZaraZareef berkata...

mane gmbar mama bday boy..tak nmpak pon..=p

mummY daniSha berkata...

yela..mana gambar mama besday boy hehee

zailamohamad berkata...

Has,

lepas has balik ada lagi tetamu..tapi tak ramai r..insya Allah..

Lily,

mama birthday boy pemalu..tukang ambil gambar je:P

mummy danisha,

mama duduk belakang tabir:P

littlehumblelynn berkata...

Zaila,

wahhh meriah tul.maaf x dpt dtg hr tuh.x psl2 lohkong ajk blk kg.huhuhu

kasihredha berkata...

happy birthday ashraf :)
semoga mjadi anak yg solleh ye

DaZzlingLilLy berkata...

gambar mama besday boy takde ke?

zailamohamad berkata...

Lynn,

ok..takpa..next time datanglah ke Shah Alam ni:)

Kak kasihredha,

Alhamdulillah & thanks for the dua:)

Lilly,

hahaha mama dia belakang tabir!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^