Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Khamis, 8 Mac 2012

Memperkenalkan ~ MKSpartysolution

Assalamu'alaikum,

Sorry, harini baru muncul:P

Sedang mengbusykan diri dengan bisnes baru..Alhamdulillah..rezeki Allah ada di mana-mana..kena berbekalkan usaha, kerajinan & keikhlasan..Dengan lafaz Bismillah..
Memperkenalkan http://wwwmkspartysolution.blogspot.com/

Mendapat inspirasi bila aku tengok ramai ibubapa yang suka menggunakan watak kartun / games sebagai tema majlis harijadi *termasuklah aku* so di sini, aku ingin memperkenalkan MKSpartysolution di mana kami menjual barangan kelengkapan parti harijadi pada harga borong. Jangan segan untuk mendapatkan quotation. Aku bersedia merealisasikan impian harijadi kamu:P
Moh jamu mata apa yang ada di kedai aku..Masih baru lagi..Barang akan ditambah dari masa ke semasa..Buat masa sekarang, tema Angry Bird yang menjadi kegilaan mak-mak budak:P

Set Party Pack Angry Bird
- 1 plastik bercetak Happy Birthday
- 1 set stationery Angry Bird
- 1 jigsaw puzzle Angry Bird (saiz kecil)

Harga : RM5/pack
Minimum order 20pcs
Boleh baca T&C di MKSpartysolution

Plastik Beg Bercetak Happy Birthday
RM15/pack (ada 50pcs dalam 1 pack)

set A stationery Angry Bird (ada 2 pensel, buku nota kecil, pembaris, pemadam & penggorek pensel)
RM4/pc
Minimum order 20pcs untuk mendapatkan harga borong

Ada 3 pilihan warna
Boleh juga lihat iklan ni di Mudah.my


Set B stationery Angry Bird
RM3/pc
Minimum order 20pcs untuk mendapatkan harga borong


Party Balloons
RM3/pack (ada 10 belon dalam 1 pack)



Wall Sticker Angry Bird (Saiz Besar)
RM5/pack
Minimum order 10 untuk harga borong

Plastic Bag Angry Bird (kecil sedikit dari A4 paper)
RM2/pc
Minimum order 20pcs untuk harga borong

Sticker Angry Bird (saiz kecil)
RM1/pc
Minimum order 20pcs untuk dapatkan harga borong



Klip Alphabet
RM5/box
Tali ada disediakan
Sesuai untuk dekorasi


Klip Binatang
RM5/pack



Klip Binatang
RM5/pack

Klip Binatang
RM5/pack


Klip Watak Kartun
RM5/pack


Klip Comel (saiz kecil)
RM5/box


Belon Helium Angry Bird
RM20/pack (ada 20pcs + batang belon)



Belon Helium Angry Bird
RM1/pc
Minimum order 20pcs untuk dapatkan harga borong
Pam angin ada dijual pada harga RM15/pc


belon ni sesuai dijadikan dekorasi party & juga door gift

Pada sesiapa yang ingin mendapatkan quotation harga untuk barangan selain dari Angry Bird, bolehlah email pertanyaan ke zailamohamad@yahoo.com atau sms terus ke 012-3228651 sebulan sebelum majlis..

Bye!

8 ulasan:

Lily@MamaZaraZareef berkata...

Congrats zaila dah ada bisnes br. Suke tgk sume benda2 comel ni. Terbayang2 kemeriahan bday party asyraf nanti..:-D

fiza berkata...

Wah...dah ada business, tahniah.

zailamohamad berkata...

Lily,

Zaila ni memang dah ada online business..tp niu buka bidang baru..kekekekeke

party Ashraf biasa2 je..tak mampu nak buat besar2an:P

Fiza,

nak cari extra $$:)

Comel_Ojos berkata...

kalu nak order mcmana?

Comel_Ojos berkata...

nak order mcmana ni?

prebetsabu berkata...

hehehe.. tapi kalau belon helium ni digunakan utk party, perasmian, wedding, sgt2 cun.. jgn la guna yg corak2 katun ni utk wedding ekekeke

saya nak rekemen Glowing Party House utk area lembah klang... depa ada jual belon helium ;)

https://www.facebook.com/GlowingPartyHouse

www.masviona.com

Tanpa Nama berkata...

blh tunjuk gmbar pam angin x?

Tanpa Nama berkata...

As-Salam,

Saya berminat dengan barangan angry bird. mcm mane nak order? kalau nak buat COD bley tak? atau pun amik sendiri.

tolong email saya azreenhayati.abdwahid@gmail.com


tq

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^