Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Khamis, 22 Mac 2012

sewa dulang hantaran / par

Pada sesiapa yang berminat untuk menyewa dulang hantaran (oghe Klate panggil par) untuk majlis perkahwinan / pertunangan, bolehlah menghubungi Zaila di 012-3228651. Ada 6 set (3 besar & 3 kecil) untuk disewa. Harga sewa adalah RM7/setiap dulang.


ni dulang saiz besar..


1 ulasan:

Prettywrite berkata...

K.la yana nak sewa tak tahu bilo lagi..hehe..

tq kak atas nasihat hok sgt2 berguna tuh..terharu baca..meme kena buat semo tu..dekatkan diri ngan Dia baru rasa tenang ati..insyaallah sebelum ni pun yana buat..tp biasalah manusia iman turun naik..huhu..tme kasih kak..smoga k.la pun berbahagia di samping keluarga hingga ke syurga..aameen..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^