My Lovely Followers

Cari Sesuatu Di Blog Ini? Taipkan Di sini

Loading...

Wednesday, April 11, 2012

Belon Watak Kartun Untuk Majis Harijadi

Assalamu'alaikum,

Iklan sat untuk blog wwwmkspartysoution;

Anak-anak zaman sekarang memang bertuah..nak-nak kalau dapat mak bapak yang suka sambut birthday anak ikut tema watak kartun kesukaan anak-anak..Bukan nak kata terlalu manjakan anak, tapi sebenarnya memang syok sesekali buat majlis macam tu:)

Agaknya mungkin masa zaman kita dulu-dulu tak pernah merasa sambut majlis bertema segala kan..so sekarang ni mak pak yang hover menyambutnya..bermula dari dekorasi sampailah ke kek, sampailah ke party goodies semua nak bertema:)

Kat sini aku ada jual belon watak kartun macam Ben10, Boboboi, Upin Ipin, Angry Bird, Doraemon, Hello Kitty, the Smurf, Princess & macam-macam lagi..Belon ni bolehlah dijadikan sebagai dekorasi / diberikan pada kanak-kanak yang datang..konpemlah diorang bertambah suka:)

Thanks pada customer aku Akmar Binti Jamal dari Kemaman, Terengganu yang order 30pcs belon Boboboi untuk majlis harijadi bertemakan Boboboi..Kusss semangat aku sebabnya majlisnya harini (11/04/2012) & aku pos hari Isnin lepas..seb baik semalam dia sms sempat terima..kalau tak..mahu harubiru juga aku..So pada parents di luar sana, make sure booking sebulan sebelum majlis yaaaaa..Sebabnya aku takut barang yang aku pos tu sampai selepas majlis..nanges korang nanti T___T" POS MALAYSIA ni bukan boleh percaya sangat..dahler kos pos makin lama makin naik harga..huhuhu *surcaj bahan api makin naik katenya*

Pada yang stay area Klang Valley aku boleh COD tapi biarlah yang total pembelian RM150 ke atas..barulah berbaloi kan..ni aku pernah terkena sekali dengan pelanggan yang minta nak COD area SACC Mall untuk bei belon RM15..huhuhu tolak modal, tolak duit minyak, tolak tol..macam takde dapat apa-apa melainkan penat sahaja T___T"

Eh tersentap pula pelanggan yang membaca ni kan?? Hehehehe so sorry..bukan nak salahkan customer tapi nak salahkan diri sendiri yang tak berapa nak cerdik dalam buat perhitungan..hehehe Takpe, kita belajar dari kesilapan so sebab itulah aku dah tak nak ambil COD melainkan total pembelianRM150 ke atas:) Barulah win-win situation kan:)

Eh! Panjang pula aku membebel ya..plan asal nak jual belon tapi terluahkan perasaan dilema seorang peniaga online:P

Oklah, ni contoh belon Ben10 & Upin yang sekarang ada dalam stok..Kalau nak watak kartun yang lain, aku boleh carikan DENGAN SYARAT sebulan lagi awal..Jangan nak pakai esok harini baru nak tanyakan stok..konpem-konpem aku takde stok:P




Belon ni saiz besar & siap dengan pemegang..Harga aku jual adalah RM2.50 satu tapi kalau nak harga borong kenalah beli dalam kuantiti 20 keping ke atas yaaaaaaa..Boleh tanya kat email untuk harga borong:)

PM me now!
email : zailamohamad@yahoo.com
Phone : 0123228651
Website : mkspartysolution.blogspot.com

2 comments:

yatie chomeyl said...

zaiula, ore ado hntr emel inquiry pasal belon ni. tulong reply deh. thanks

zailamohamad said...

yatie,

noted & thanks sebab berminat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Isikan Borang Pesanan Di Sini

Nama :
Nombor Telefon :
Alamat Email / Facebook
Alamat Penghantaran :
Barangan : Jika lebih dari satu, gunakan simbol &
Cara Pembayaran
Pilih Pakej Yuran Kelas Asas Blog & Fanpage 1) RM150 percuma 1 ebook nota asas blog
2) RM180 percuma 3 ebook; nota asas blog, super wahm supermom, panduan bisnes butik online dan offline atau 101 idea bisnes makanan
3) RM200 percuma 4 ebook; nota asas blog, super wahm supermom, panduan bisnes butik online dan offline atau 101 idea bisnes makanan & 101 idea home based bisnes
Pakej Lain Yang Ditawarkan RM250 pakej asas blog, fanpage dan iklan Mudah.my
RM300 pakej asas blog penulisan dan fanpage

Put a website form like this on your site.

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)
Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.
Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^