Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Sabtu, 30 Jun 2012

Ehem Ehem Dengan Aizat lah!


Assalamu'alaikum,

cer teka sape jejaka tinggi sebelah ahkak tu?? yeeeaa deknon..a very talented Aizat!! Alhamdulillah got the chance to watch him perform on Malam Amal SMPKVSA last night!

Time kasih pada kompeni yang bagi tiket percuma pada aku..Thanks juga pada en suami yang jaga anak-anak while mama perasan mude semalam..Really enjoyed myself last night! More updates later..bye!

2 ulasan:

kak ina kl berkata...

alahai jeleznya...tak pernah bergambar dengan dia lagi

kasihredha berkata...

tinggi dan kurus
dulu dia gemuk sgt kan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^