Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Khamis, 28 Jun 2012

Kerana Vietnam!

Assalamu'alaikum,

sukanya bila tengok graf meninggi dari biasa. Al maklumler, mak blogger picisan saje..kalau reader bertambah mestilah melonjak suka!

Minggu ni dek kerana entry cerita pasal Vietnam je, reader sampai 800+ sehari..Kalau cecah 1000 mahu ada yang melompat ni:P



Ni entry dulu masa aku cerita Fasha mengandung tu..kemain lagi korang ya..kalau pasal retis, ramai je nak tahu ya:P


Oklah..tu je nak cerita..bye!

2 ulasan:

kasihredha berkata...

bererti ramai yg suka..
tahniah2

DaZzlingLilLy berkata...

wah pemes...nnt dapat banyak BE dr nuffnang..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^