Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Jumaat, 21 September 2012

H&M Kini Sudah Berada Di Malaysia


sumber dari sini

Pada yang masih tak tahu, jenama H&M ni adalah jenama dari UK yang setaraf denganTopshop, Dorothy Perkins, Warehouse & Miss Selfridge. Aku pon suka jenama ni disebabkan harga nya yang boleh dikatakan agak murah berbanding Topshop / Dorothy Perkins. Dulu selalu beli online je dengan Hawa (Elegantly Chic Muslimah) & Lilly (Dazzlinglillynewcloset) tapi sekarang since dah tak keje, kena tahankan sket hawa napsu nak bershopping senyap-senyap tu:P Tunggu dapat figure anak dara balikler lepas bersalin nanti *tupon kalau dapat balikler*

Oklah, pada yang rajin nak ke Bukit Bintang, bolehlah ke sana esok untuk usha-usha apa yang ada..Khabarnya harga adalah terlalu murah..betul ke?? Kenalah pergi sendiri yaaaa..Aku mampu tengok update dari kejauhan sajork:P

Bye & happy weekend uols

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^