Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Jumaat, 21 September 2012

Oh My Instagram!

Assalamu'alaikum,

Sedar tak sedar Instagram aku dah cecah 200+ gambar..hehehe tapi tak bleh lawan hardcore yang lain (sampai ribu2 keping pon ada) & paling aku suka of courselah gambar yang diambil dengan iphone sebab memang nampak cantik & berseni gittew..

Well mine pula guna henset Samseng S2 / Note sajork..cukuplah sekadar suka-suki tangkap gambar makanan tak semenggah & gambar anak-anak:) Say bye bye to digital camera dah LOL

Apa yang menarik tentang Instagram adalah tangkap edit share tangkap edit share *baca macam iklan Pensonic Cooking Magic tu* so kat bawah ni ada beberapa hasil tangkapan aku;









Jangan lupa follow me in Instagram! (Zailabinimdae) tak nak follow pon tak pewwwww:P

1 ulasan:

aiezza Sue; berkata...

hi..dh follow :),..byk gambar masak2,..i likeee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^