Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Khamis, 29 November 2012

4th Maternity & Children Expo di Mid Valley Exhibition Center


Like fanpage Maternity & Children Expo sekarang juga

Assalamualaikum,

Ibu-ibu mengandung & ada anak ramai (eh ramai ke?) macam aku ni konpem suka pergi kat sini kan? Bestnya kalau dapat pergi tapi bila melihatkan tempat diadakan Expo ni iaitu di Midvalley Megamall, rasa seriau kejap sebab memikirkan susah nak dapat parking & konpem-konpem tempat yang penuh sesak dengan manusia..Aku pon dah lupa dah kali terakhir aku menjejakkan kaki di sini..Nampak gaya macam tempat ni sudah bukan menjadi kegemaran kami dah. Dengan Ashraf yang makin melasak & faktor-faktor usia ni, kami lebih suka spend masa kat rumah je dari menghabiskan tenaga berkejaran dengan anak-anak di sini T_____T" *oh tuanya aku sekarang!*

Tapi kan..rasa macam nak pergi je expo ni..hermmm..itupon kalau en suami nak bawa..Isy, tapi sabtu ni ada Genius Aulad Open Day pula..lepas tu ada sesi perjumpaan ibubapa & PIBG sekolah Haziq lagi..Ahad pula nak ke Bagan Lalang lagi..Busynya akuuuuuuuuuu *tarik napasss*

Oklah, pada sesiapa yang berminat untuk pergi..sila-silakan share maklumat dengan aku ya..best tak? Ada banyak jualan murah tak? Mesti banyak dapat goodies/door gift kan:P

Jangan lupa untuk hulurkan sumbangan kita bagi membantu umat Islam di Palestin dengan cara :

taip : PALESTIN 10 / 5 / 3 / 1 (<< NILAI RM )
hantar ke 39111

SUMBANGAN ANDA AMAT DI HARGAI.. SEMOGA ALLAH SWT MEMBALAS KEBAIKAN ANDA. INSYAALLAH.. AMIN..

*** Others :-

sumbangan melalui e-banking :-

Dana Sumbangan & Derma
Bank Islam: 12029010047880
Maybank: 562263010787
Bank Muamalat: 12070005133717
RHB Islamic Bank: 21245760004907
Bank Rakyat: 22-080-619592-2
Tabung Wanita & Kanak-Kanak Palestin | Bank Islam (M) Berhad: 1202-9010-0598-95 

Jangan lupa juga untuk like page kedai-kedai aku di bawah:

Dapatkan pelbagai pakej makanan sunnah (pakej pantang, pakej kurma, pakej sihat) diMKS Gedung Serbanika Online  
Dapatkan pelbagai buku agama & motivasi dari penulis tersohor di MKS Kedai Buku Online
Dapatkan produk kecantikan AS Beauty untuk kekal cerah berseri di sini
Dapatkan pelbagai barangan untuk majlis harijadi di MKS Party Solutions

2 ulasan:

Eliss Mie berkata...

dah lama tak kesitu. malas nak bersesak2 la. lagipun, x banyak mana nak kena beli dah. top up yang mana x der jer.

~MommyAida~ berkata...

Kak Zaila, Aida mmg nk pg expo ni..nk shopping brg baby..tp MidV ni mmg sesak n susah cari parking..so nk tknak kena kuar rumah seawal pukul8pg..kalo nak dapat parking..huhuhu..bile bersesak2 kat dlm tu tak kisah dah..cuma risau tang parking je..huhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^