Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Khamis, 15 November 2012

Short Vacation to Cameron Highland


Assalamualaikum,

Hari ni aku & anak-anak akan ke Cameron Highland..Last minute punya rancangan, tak sangka menjadi..Terima kasih en suami yang bookingkan hotel di atas..Nak pergi relaxkan minda *walaupon tak akan boleh relax punya* sebab hanya kami & anak-anak je yang pergi..Kan last minute punya!! Manalah en suami dapat ambil cuti on the spot..Doakan semoga semuanya selamat yaa..

Jangan lupa like page kedai-kedai aku di bawah:

Dapatkan pelbagai pakej makanan sunnah (pakej pantang, pakej kurma, pakej sihat) diMKS Gedung Serbanika Online  
Dapatkan pelbagai buku agama & motivasi dari penulis tersohor di MKS Kedai Buku Online
Dapatkan produk kecantikan AS Beauty untuk kekal cerah berseri di sini
Dapatkan pelbagai barangan untuk majlis harijadi di MKS Party Solutions
 

3 ulasan:

Lily@MamaZaraZareef berkata...

bestnya pi cameron!! sentiasa rindu dgn kesegaran n kehijauan ladang teh kat sane.:-)..nway, hotel Heritage eh dlm gambr tu..nanti careful k cuti umum mcm ni mau jem pjg kat sana.:-P

Nurhayati berkata...

suka last minit plan selalunya menjadi.. takpe beb walaupun gi bercuti kita xbape nak cuti sgt. atleast keluar dr rumah tu mmg dh sronok.. enjoy ur holidayyyy

zailamohamad berkata...

Lily,

A'a..Heritage Hotel..memang jem teruk..huhuhu

Yati,

thanks dear:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^