Friday, February 22, 2013

Diari Dayok Seorang Surirumah Terdesak

Assalamualaikum

 Bengang gila bila apa yang aku karang oanjang-panjang tadi hilang..Penant tau karang ayat tetiba blogger buat masalah..deng!!

Dah terus hilang mood nak bercerita..so korang tengok gambar jelah..nanti aku rajin aku bagitahu balik apa benda yang aku tengah buat sekarang ni..hihi







2 comments:

Shamsiah Abdul Rahman said...

Bahaya kalau makan best macam ni tiap ari..
(saja nak dengki)

mummY daniSha said...

Yummmmy sedapnyevkak!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^



Copyright to ZAILA MOHAMAD
Designed by UMIESUEstudio 2015