Wednesday, February 6, 2013

Vietnam Oh! Vietnam


klik gambar untuk tumbesaran paling hebat:P LOL

Assalamualaikum,

Lamanya tak update blog kan..Lately ni memang takde masa nak mengadap PC..sudahler takde modal nak merapu meraban..eh idea ada cuma kadang-kadang rasa "Eh benda gini pon nak share kat blog ke?" so selalunya aku akan simpan dalam kepala otak aku sahaja..Lagipon dalam pantang ni takde benda menarik sangat nak dikongsi, kalau ada pon cuma keluh kesah seorang ibu beranak empat yang tak berpantang sangat yang kena jaga anak siang malam pastu meroyan tubuh tak kurus-kurus:P Konpem korang pon meluat nak baca kan? kan?

So untuk tidak menghampakan readers (wah tambah s tuuu, ramai sangat ke pembaca blog ko Kiah?) mari kita kongsikan email dari salah seorang pembaca yang aku dah balas emailnya tentang Vietnam. Kalau nak tahu, memang ramai yang email, sms, whats app & call untuk bertanyakan tentang Vietnam. Tak sia-sia aku buat entri & letak link dalam blog ni. Dapat juga membantu ramai insan-insan yang ingin berkunjung ke Vietnam. Tak kisahlah untuk beriadah ke untuk berniaga ke..Ops sebelum tu, please yaaa aku akan jawab melalui email sahaja..kalau sms tu time ada credit je aku balas (yap, aku masih menggunakan prepaid so what??) whatsapp tu kalau time anak tak bergayut menyusu / Ashraf tak bawa lari handset aku untuk tengok Ultraman Max / wifi ada baru aku balas, kalau tak..sila tunggu jawapan dengan sabar ya:) Call aku tak berapa galakkan sangat sebab most of the time handset aku ni dah jadi mainan budak-budak ni *grrrrrrr*

Agaknya Vietnam sudah sinonim dengan aku. Insya Allah 2013 akan menyusul lagi trip-trip ke Vietnam (kalau panjang umur & diizinkan en suami) tapi kena tunggu baby Azzam Haneef besar sikit, senang papa dia nak jaga bila aku ke Vietnam..cewah! so pada yang berminat untuk ikut sama, sila simpan duit shopping & follow blog aku..pengumuman akan dibuat bila-bila masa sahaja:P

Oklah, tak tahu nak cakap apa lagi..Bye!!

1 comment:

nazeef nazeem said...

salam..saya mmg suke baca blog ttg travel macam ni..follow me back ya..!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^



Copyright to ZAILA MOHAMAD
Designed by UMIESUEstudio 2015