Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Rabu, 17 April 2013

Nasib Seorang Surirumah Terdesak!






Hahahaha..mummies out there share the same problem as mine ke??

6 ulasan:

Nurhayati berkata...

hehe samala kita.
tp xnak la guna perkataan terdesak
nampak mcm xbest kan
mari pikir ayat lain.

Sparkly Sharky berkata...

Sama lah...i baru anak sorang dah rasa busy. My maid pulak nak berhenti keje :-( lagi la i busy nanti. I malas sgt kalau bab ironing, leceh betul. Just hv to keep calm n be cool.

Tihara berkata...

ingatkan terdesak apa lah tadi..haih zaila..surirumah yang haru biru kut..
moga mudah segala urusan zaila k, insha Allah. :)

Fiza Rahman berkata...

Aku pon mcm tu gak even aku bukan surirumah sepenuh masa. RUmah bila kemas kejap jer dah bersepah. Kain baju baru lipat dah bertimbun balik...haishhhh...kerja sururumah memang tak pernah habis.

zailamohamad berkata...

Nurhayati,

hahaha..jangan terpedaya dengan tajuk..gimik semata je tu:P

Sparkly Sharky,

ituler, kalau dah biasa ada maid mesti susah bila maid berenti tp like you said..keep calm & carry on:)

Tihara,

thanks dear..sekadar berkongsi perasaan..

Fiza,

ko lagi supermummy..aku salute ibu bekerja..penat balik keje layan anak2 lagi:)

Has berkata...

dulu ye..skrg dah x brp sgt...sabar zaila sabar..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^