My Lovely Followers

Cari Sesuatu Di Blog Ini? Taipkan Di sini

Loading...

Monday, May 13, 2013

Bercuti Di Impian Morib

Assalamualaikum semua,

Alhamdulillah, tahun ini berpeluan sambut Hari Ibu di Impian Morib, Morib. Sebenarnya, plan asal nak ke sini adalah pada 4&5hb Mei yang lepas & kebetulan masa tu pula jatuh pada hari mengundi so terpaksalah kami tunda ke minggu 11&12 Mei. Siapa sangka jatuh pula pada minggu hari ibu, senyum lebarlah aku:))

Tapi macam biasalah, anak-anak yang super seronok:) Jom layan gambar! Nanti aku bagi review untuk Hotel Impian Morib ni dalam entri yang lain.























Thanks en suami kerana hadiahkan percutian ini buat kami. Lain kali nak g lagi:)) *wink wink*

3 comments:

LadyHas said...

lawa la surrounding tempat ni. x pernah sampai lagi area sini.

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

waa.. hotel baru nieh .. nanti share psl food dia ok tak? tgk mcm aman jer compare to gold coast morib tue sesak sket ..

mummY daniSha said...

bestye jejalan =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)
Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.
Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^