Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Ahad, 30 Jun 2013

Pencarian Ejen Kerepek Bermula! Jom Cari Duit Lebih Untuk Raya Nanti!!


Assalamualaikum,

Pada sesiapa yang berminat untuk menjalankan perniagaan kerepek untuk hari raya nanti samaada nak jual di pejabat/jiran-jiran/anak-beranak atau mana-mana aje, boleh hubungi saya untuk dapatkan list harga jualan kerepek 2013.

Kalau nak sampel boleh juga cuma kena cepat bagi alamat kerana sampel adalah terhad.

Cepat hubungi aku kerana tarikh tutup order adalah 1/7/2013. Komisen lumayan menanti bagi setiap kg kerepek yang terjual.

Iklan ini hanya pada mereka yang betul-betul berminat untuk mencari duit lebih untuk hari raya sahaja:P

Emailkan pertanyaan di zailamohamad@yahoo.com atau sms/whats app di 012-3228651 sekarang!!

2 ulasan:

kasihredha berkata...

wahhh bagus ni zaila
sure byk order nanti

Masni Syafie berkata...

dtg follow blog sambil tgk kepek yg byk...hehe

Iklan Dibawakan Oleh Nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^