Thursday, August 28, 2014

Katalog Terbaru Ikea 2015

Assalamualaikum,

Terujanya bila dapat tahu yang katalog terbaru dari Ikea sudah keluar! Tapi kawasan kediaman kami ni sudah lama tidak dapat edaran dari Ikea. Hanya kawasan tertentu sahaja yang terpilih akan mendapat katalog ini secara percuma. Tapi tak mengapa kerana nanti ada juga alasan untuk ajak en suami ke Ikea mengambilnya sendiri di kaunter perkhidmatan pelanggan. He he he :)

Jom tengok gambar "sneak peek" dari katalog baru ini :








Oklah, aku sendiri pun dah tak sabar nak dapatkannya sendiri. Perasaan membelek katalog Ikea sambil berangan adalah tidak ternilai! Hanya surirumah sahaja yang faham perasaan itu (kerana realitinya rumah kami bersepah-sepah dengan mainan dan kain yang menggunung tinggi tidak berlipat) HAHA

Hingga bertemu lagi. Bye!

Segala gambar kredit kepada laman facebook Ikea :)

3 comments:

Irfa said...

kalau dpt lebih, pos kat akak satu
yg akak ada tahun bape tah
suka belek katalog sblom tido
hihi

tifa anvar said...

x tido mlm lah bila dpt belek katalog Ikea ni. The truth is x prnh pn gi sana. Hehehe

Iela Fazielah said...

best nyer dah dpt kaltalog. ila download dr IKEA application je... kejap2 belek kan?? geram je....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^



Copyright to ZAILA MOHAMAD
Designed by UMIESUEstudio 2015