Thursday, April 16, 2015

Servis Baiki Peralatan Elektrik Di Rumah

*Ini adalah entri tajaan, sila skroll ke bawah untuk entri terkini*

Assalamualaikum,

Pernah tak kawan-kawan mengalami kerosakan perakatan elektrik di rumah? Saya pasti tentu ramai bukan yang mengalami masalah begini. Tambah-tambah lagi jika peralatan elektrik tersebut sudah lama dibeli dan sudah habis tempoh "warranty" dari kedai. Pening juga nak cari siapa yang boleh membaikinya kan?

Jangan risau, sekarang ini ada perkhidmatan membaiki peralatan di rumah kalian. Jika kerosakan tidak teruk akan terus dibaiki di situ tapi jika perlukan siasatan lebih lanjut, maka akan diangkut masuk ke bengkel. Jangan risau semua ini akan diurus oleh pekerja Yhillsolution Service & Repair. Anda hanya perlu tunggu sahaja barang elektrik anda siap dibaiki.


Antara perkhidmatan yang mereka tawarkan adalah :

- Servis komputer, laptop, mesin basuh, peti sejuk dan pelbagai peralatan lain terus ke rumah pelanggan.

- Membaiki komputer, mesin basuh, peti sejuk dan pelbagai peralatan lain terus ke rumah pelanggan

- Menjual peralatan elekrtik yang "second hand" pada harga yang berpatutan.

Bagus bukan? Bagi surirumah macam aku ni tak payah nak pergi jauh-jauh semata-mata untuk hantar barang elektrik yang rosak. telefon sahaja mereka dan buat temujanji untuk mereka datang baiki. Semudah itu? Ini maklumat mereka :

No Telefon : 013-364 9828 (Zainy) / 013-235 7001 (Rustam)

Website : Service-n-repair.yhillsolutions.com

Kawasan Kerja : 

Selangor

  • Kajang

  • Bangi

  • Cyberjaya

  • Putrajaya

  • Sepang

  • Cheras

  • Sg Buloh

  • Shah Alam

  • Ijok

Kuala Lumpur

  • Ampang

  • Taman Melawati

  • Gombak

  • Selayang

  • Kepong

Hubungi team kami di 0133649828 (Zainy)/0132357001 (Rustom) yang akan terus ke rumah anda untuk kerja-kerja servis dan membaiki.



Semua peralatan elektrik mereka baiki (selagi tidak rosak kekal)

Jadi apa tunggu lagi? Sila telefon sekarang!! 

Pesanan tuan blog : Untuk segmen tajaan sila PM aku di 012-970 6828 untuk pertanyaan harga :)




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^



Copyright to ZAILA MOHAMAD
Designed by UMIESUEstudio 2015